20 Haziran 2013 Perşembe

Epipoint Nedir?




Epipoint IPL Epilasyon, her yaştan kadın ve erkeklerde istenmeyen tüy ve kılların uzun süreli veya kalıcı giderilmesinde kullanılan ileri teknolojik bir yöntemdir.

Epipoint IPL Epilasyon yönteminin daha çok tercih edilmesinin nedeni, diğer alternatif kalıcı Epilasyon yöntemlerine oranla daha verimli, daha pratik, acısız ve güvenli olmasıdır.


Epipoint Intensive Pulse light teknolojisi seçici fototermaliz yöntemiyle etkili olur. Bu yöntemle yoğunlaştırılmış ışığın hedefi folüküler melanindir. Kıl gövdesi boyunca köke iletilen ışık enerjisi kıl kökündeki melanin tarafından emilerek 70-80 derece ısı oluşturur. Çok kısa sürede etkili olan bu ısı cilde zarar vermeden kıl kökünü kalıcı olarak öldürür. Bu durum yoğun bir kıl kaybı oluşturarak etkin bir kullanıcı memnuniyeti yaratmaktadır.

Ayrıca epipoint sisteminde başlıkta yer alan özel soğutma sistemi uygulama sırasında cilde verilen ısının yarattığı acı hissini giderir ve oluşabilecek yan etki olasılığı ortalardan kaldırır. Sonuç olarak epipoint yöntemi güvenilir ve konforlu bir Epilasyon yöntemdir.

Genellikle piyasada uygulanan bölgelere göre sabit fiyat veya paket uygulamaları yapılırken epipoint yönteminde kullanılan epicard sayesinde her seansta kullandığınız kadarını ödersiniz. Bu sayede daha verimli ve ekonomik epilasyona sabit kalite güvencesiyle ulaşmış olursunuz.
En yakın şubemizden randevunuzu alın. Cilt tipi analizinizi ve yama testinizi ücretsiz yapalım. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder