28 Haziran 2013 Cuma

Yazın Gözdesi Çeşme!


Yaz geldi mi İzmir Çeşme’dir, Çeşme de İzmir! Uzun uzadıya planlar yapmadan hafta sonu için bile kolayca gidebileceğiniz, altın kumun ve turkuaz denizin tadını çıkarabileceğiniz muhteşem bir tatil cennetidir Çeşme.




Sadece İzmirlilerin değil, tüm Türkiye’nin göz bebeğidir. Gündüz deniz keyfi arasında gününüze canlılık katan plaj partileri ve bir o kadar renkli gece hayatıyla tatilin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.



Ünlü Çeşme plajlarına bir göz atacak olursak ilk gözümüze çarpanlar ise Sole&Mare, Paparazzi, Kum, Marina ve Marrakech oluyor. Tarzları nasıldır? Hangi tür müzik çalınır? Restoranları nasıldır? Sorularını da kısaca inceleyelim:

Kum Beach

Kum Beach, huzur arayanlar için Maldiv Adalarını aratmayacak güzellikte. Çiftlikköy’de bulunan mekânın güzel ve çekici yanıysa kumların ve suyun içine yerleştirilmiş ahşap çardaklardan oluşan locaları.



Babylon

Alaçatı’da bulunan Babylon farklı takılmak isteyenler, Türk pop ve club müzik dinlemekten sıkılanlar burayı tercih edebilir. Burada sıcak, rüzgârın etkisiyle bütünleştiği için fazla bunaltmıyor.



Sole Mare Beach

Aya Yorgi Koyu’nda bulunan ‘Sole Mare Beach’ bünyesinde ünlü İtalyan Restaurant ‘Mezzaluna’ ile ‘Kahveci’yi bulunduruyor. Her salı günü, gösterimde olan filmleri Fida Film sponsorluğunda tatilcilere izletiyorlar. Ayrıca geceleri İstanbul clublerini aratmayacak nitelikle müzikler çalan, ünlülerin de bir çoğunun gittiği eğlenebileceğiniz bir mekan.



Marrakech

Son yılların en gözde mekânlarından Marrakech. Restoran hizmetini İzmir’in ünlü isimlerinden Canteen Restoran üstleniyor. Sabah saatlerinde soft lounge ve jazz müzik ile güne başlayan Marrakech akşam üstüne dek sakin ve düşük volüm müzik keyfini koruyor. Akşam saatlerinde yükselmeye başlayan ritim yerini akşamüstü partilerine bırakıyor.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder