15 Temmuz 2013 Pazartesi

epipoint Önerileri


Epilasyon, uygulanması kişiye göre değişiklik gösteren bir uygulamadır. epipoint şubelerinde ise profesyonel epipoint personeli cildinizi ve kıl yapınızı inceleyerek size gerekli bilgilendirmelerde ve önerilerde bulunurlar. Genel olarak uygulama öncesinde dikkat edilmesi gerekenler aşağıdaki gibidir:



  • Uygulamadan 20 gün öncesinde sir, ağda, cımbız gibi yöntemlerin kullanılması bırakılmalıdır.
  • Uygulamaya karar verildiğinde solaryum, bronzlaştırıcı krem kullanımı, güneş banyosu gibi cildi bronzlaştırıcı yöntemler kullanılmamalıdır.
  • Uygulamalar öncesinde ve uygulamalar boyunca vitamin A, retinoik asit, kimyasal peeling cilt gençleştirme lazer uygulamaları, leke ve akne tedavileri gibi uygulamalar yapılmamalıdır. Bu tür uygulamalar yapılıyorsa mutlaka uygulama öncesinde ekibimiz bilgilendirilmelidir. Bu tür uygulamalar en az 2 ay öncesinde sonlandırılmalıdır.
  • Eğer sürekli kullanmanız gereken her hangi bir ilaç bulunuyorsa ekibimiz bu konuda bilgilendirilmelidir.
  • Uygulama sonrasında ve tedavi boyunca profesyonel uygulayıcılarımızın cilt tipinize uygun önereceği yüksek faktörlü güneş koruyucu kremlerin kullanılması gerekir.

Uygulamalar cilt ve kıl tipinin yapısına göre 4-6 hafta aralıklarla yapılır. Etkin sonucun alınması için uygulamaların bu aralıklarla yapılması gerekmektedir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder