8 Temmuz 2013 Pazartesi

Korkulu Rüyamız Sivilce ve Aknelerin Tedavisi


Akne, 25 yaş üzeri yetişkinlerde özellikle bayanlar arasında artan bir insidansa sahip olsa da temelde gençleri etkileyen yaygın bir durumdur. Sivilce (akne), cildimizde bulunan yağ bezlerinin bir hastalığıdır. Hayatımızın bir döneminde mutlaka başımızın belası olmuştur.




Bayanların dekolte bölgelerinin korkulu rüyası olan sivilceler en fazla yüz, sırt, göğüs ve omuzlarda görülür. Çünkü bu bölgedeki yağ bezlerinin diğer vücut bölgelerine göre daha gelişmiş ve aktif olmasından kaynaklanır.  Bu nedenle, sivilce (akne) hastalığı en çok yüz ve sırt bölgesinde görülmektedir.

Sivilce izlerinin sağaltımı ise hem zor hem de uzun sürecek bir işlemdir. Bu nedenle sağaltımı yarıda bırakmayıp sabırlı olmalıyız. Oluşmuş sivilce izlerinin sağaltımında, izlerin tipi ve derinliğine göre değişik sağaltım yöntemleri uygulanır.

Her yöntemin kendine göre üstünlükleri ve zayıf tarafları vardır. Bazen tek bir yöntemin yerine birkaç yöntemin bir arada kullanılması sonuçların daha iyi olmasını sağlar.

Akne (Sivilce) İzlerinin Giderilmesinde Kullanılan Yöntemler 

1. Akneli Ciltlere Yönelik Profesyonel
2. Kimyasal Peeling
3. Dermalterapi-Dermaroller


Sizler de sivilce ve aknelerinizden, bu sebeple oluşmuş lekelerinizden kurtulmak için hemen uzmanlarımıza danışın, hayal ettiğiniz güzelliğe nasıl ulaşabileceğinizi öğrenin.

Randevu alın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder